Uw adviseurs

Maak kennis met de heren achter "Geld uit de Stenen"

Geld uit Stenen is een familiebedrijf van vader en zoon, Bart en Cor Ebbeling. 

 

 

Uw adviseur Bart Ebbeling

De drijvende kracht achter Geld uit de Stenen vestiging Beverwijk. Het hypotheek- en financieel advies vak al met de paplepel ingegoten gekregen. Alsnog eerdere werkervaring in de automotive-branche opgedaan. Zo'n 10 jaar was ik verantwoordelijk voor de product marketing van het automerk Renault in Nederland en op het hoofdkantoor in Parijs. Na veel mooie ervaring in verschillende verantwoordelijkheden het roer omgegooid naar de hypotheek- en financiële advies branche. Iets dat al van jongs af aan mij interesse heeft gehad. Daarnaast is daarop ook mijn studie op de H.E.A.O. gebaseerd. Sinds enige tijd nu enthousiast werkzaam als hypotheek- en financieel adviseur.

 


Uw adviseur is Cor Ebbeling

Sinds 1984 help ik mensen als financieel adviseur met het maken van keuzes voor hun pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Met tientallen jaren ervaring als hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur en financieel planner, heb ik niet alleen veel vakkennis maar weet ik ook heel goed wat de mensen bezighoudt. 

  

 

 

 

 

Advies zonder verborgen agenda

In onze adviespraktijk merkte wij dat er steeds meer behoefte is aan advies op het gebied van opeet- en verzilverhypotheken en andere mogelijkheden. Om uw 'geld uit de stenen' te halen. Maar dan wel echt ONAFHANKELIJK advies.

Daarom zijn wij gestart met het advieskantoor 'Geld uit de Stenen'. Eerst in Hoofddorp en later ook in Beverwijk.

 

Onafhankelijk advies

Onafhankelijkheid staat bij ons centraal. Wij zijn vrij om uw hypotheek onder te brengen bij alle financiële instellingen met wie wij zaken doen en zijn op geen enkele wijze verplicht producten bij een bepaalde instelling onder te brengen. Wij ontvangen ook van GEEN enkele instelling en vergoeding in welke vorm dan ook. De onafhankelijkheid van financiële instellingen maakt het voor ons mogelijk om u het allerbeste advies te geven. 

 

Onze missie; uw juiste keuze

Onze missie is onze cliënten te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Ervoor te zorgen dat u zonder problemen en op een optimale wijze het 'geld uit de stenen' kunt halen.

Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staat daarbij centraal.

Pas wanneer u meer dan 100% tevreden bent over onze hulp en ondersteuning bij het realiseren van uw financiële wensen, dan is onze missie geslaagd. 

  

Altijd bij de tijd

Alle belangrijkste diploma`s voor de assurantie- & hypotheek-praktijk hebben wij in ons bezit. Maar de wereld verandert doorlopend. Net als de wet- en regelgeving. Daarom volgen wij voortdurend cursussen in het kader van permanente educatie en actuele onderwerpen. Zo houden wij onze kennis actueel en bent u verzekerd van deskundig advies.

 

Bart Ebbeling als privépersoon

Wat betreft mijn privéachtergrond: ik woon samen met mijn echtgenote Nathalie en zoon Joep. Naast mijn werk houd ik mij veel bezig het het mooie voormalige kerkpand waarin wij wonen en werken. Aan ons (kerk)pand moet nog heel veel verbouwd en gerenoveerd gaan worden aan het privégedeelte. Daarnaast hou ik van sporten en reizen.

 

Cor Ebbeling als privépersoon

Wat betreft mijn privéachtergrond: ik ben getrouwd, heb twee kinderen, en drie fijne kleinzoons.

Naast mijn werk houd ik van fietsen, skiën, bergwandelingen, stamboomonderzoek (genealogie) en het lezen van boeken.

  

Kosteloos & Vrijblijvend

Maak nu een afspraak, en wij vertellen u graag welke mogelijkheden er voor u beschikbaar zijn om 'Geld uit de Stenen' te halen.

Deze afspraak is kosteloos en verplicht u tot niets.

 Een donatie in plaats van een kerstkaart of geschenk

Zoals u van ons gewend bent sturen wij ook dit jaar geen kerstkaarten of relatiegeschenken.

 

Sinds 2018 hebben wij bedragen gestort aan:
* Artsen zonder Grenzen

* Prinses Maxima Centrum en de

* Roparun